Новини
Регистрация

Far Cry PrimalТворческият директор на Far Cry Primal успокои феновете на сериите, че праисторическото приключение ще е една доста по-малка игра от последния епизод на Far Cry. Говорейки пред GameStop, Максим Беланд потвърди, че Far Cry Primal ще е стандартна игра от вселената на Far Cry, а не някаква съкратена версия.

"Това е следващия Far Cry. Светът на играта е толкова голям, колкото този на Far Cry 4. Играта може да се похвали с обширна история, през която вие преминавате с ваш собствен ход, имате странични мисии и всичко останало. Това си е Far Cry игра", споделя Белами, който добавя, че ако решите да се впуснете във всички странични мисии, геймплеят се удължава значително.

Far Cry Primal дебютира на 01.03.2015г. за платформата на настоящето конзолно поколение, а версия за PC ще се появи през март. Играта ще ви пренесе в Каменната ера, където ще поемете контрол над герой с име Takkar, който трябва да оцелее в свят, населен с враждебни племена и зли същества, между които саблезъби тигри, мечки гризли и вълци. Вие ще може да създавате и измисляте примитивни оръжия, за да се защитавате, докато изследвате магичния, но смъртоносен свят на Орос.

Информационен бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за да получавате новини за игри, мнения и много друга полезна информация.