Xbox
Регистрация

29E1 568D27B1Желаещите да си купят конзолата Xbox One получиха нови две опции за размисъл. Корпорацията Microsoft анонсира два нови комплекта Xbox One: в единия е включена играта Tom Clancy Rainbow Six Siege и няма някакво специално име, а вторият се нарича Xbox One Name Your Own Game.

С първия комплект геймърите получават не само Rainbow Six Siege, но и безплатните цифрови копия на Rainbow Six Vegas и Rainbow Six Vegas 2. В тази конзола е поставен 1 TB диск. Цената е 400 американски долара, а комплектът се продава навсякъде, където се продава Xbox One, с изключение на Белгия, Китай, Франция, Япония и Холандия. Продажбите на този пакет започват от днес.
Вторият комплект е по-интересен, понеже е дадена възможност на геймърите да си изберат една от следните игри:
  • Forza Motorsport 6
  • Rise of Tomb Raider
  • Gears of War: Ultimate Edition
  • Rare Replay
Вторият комплект е оборудван с 500 GB диск. Голям недостатък на тази Xbox One е това, че ще се продава само в САЩ, Бразилия, Канада, Австралия, Германия, Ирландия, Мексико, Нова Зеландия и Великобритания. Продажбите на тази конзола ще започнат на 12-ти януари тази година при цена 350 американски долара. Канада е изключение, където продажбите на тази конзола с игри ще започнат в края на месеца.

Информационен бюлетин

Абонирайте се за нашия бюлетин за да получавате новини за игри, мнения и много друга полезна информация.